Π.Κ.Ρ. - Για τους πρόσφυγες

















Το κάλεσμα έγινε ως εξής : 
"Για τους πρόσφυγες κάθε Πέμπτη του μήνα Σεπτεμβρίου και την πρώτη Πέμπτη του μήνα Οκτωβρίου 8-10 μ.μ. στην Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης (Φιλίππου 31, απέναντι από το 3ο Λύκειο) συγκεντρώνονται : γάλα εβαπορέ, παιδικούς χυμούς, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, παιδικές κρέμες, κονσέρβες τροφίμων (φασόλια, ντολμαδάκια, ψάρια, θαλασσινά, κρέας εκτός από χοιρινό), μπισκότα, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, Depon, Bepanthol, Betadine, Comtrex, πάμπερς, σερβιέτες, κουβέρτες, πετσέτες, αθλητικά παπούτσια για παιδιά και ενήλικες σε όλα τα νούμερα, ρούχα για παιδιά και ενήλικες σεταρισμένα κατά φύλο και ηλικία (τα βάζουμε σε ατομική σακούλα διαφανή και γράφουμε σε αυτοκόλλητη ετικέτα π.χ. κάλτσες, εσώρουχα, παντελόνι, μπλούζα για αγόρι 3 ετών)."

Οι Ομάδες της Π.Κ.Ρ. ετοίμασαν και απέστειλαν σαράντα δέματα (15 χαρτοκιβώτια και 25 σάκκους) με γάλα, τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και ρουχισμό για τους πρόσφυγες της Ειδομένης.
Η αποστολή έγινε μέσω της ΕΡΤ3 Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη 2, απέναντι από τη Χ.Α.Ν.Θ.) στις 5 Οκτωβρίου 2015. 



Η Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους της, που συνέβαλαν σ' αυτό το εγχείρημα και ιδιαιτέρως ευχαριστεί την κ. Ελένη Βαλβραμίδου για τη δωρεάν μεταφορά των δεμάτων από την Κομοτηνή στη Θεσσαλονίκη μέσω του Γραφείου Μεταφορών της. 

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος